ahli sarcasm

Thursday, August 4, 2011

"THE COLORS OF RAMADHAN"

Assalamualaikum semua.
Hari ni mr right nak tunaikan janji mr right dekat Abg Eq nak masuk contest beliau.
Memang dari mule mr right nak join sebab contest ni agak menarik.
Dok belek-belek gambar, ade gambar neh. So, mr right dengan berbesar hati nak masuk contest nehh><


[ banner ]
Syarat pertama : You need to be a follower of my blog- DONE!

Syarat kedua : Ready your camera (you can use handphone/compact/DSLR) and take a best photo!  Photo must be an ORIGINAL photo taken by participant!- DONE!

This is the picture(:


Gambar ni mase majlis berbuka puasa tahun lepas untuk desasiswa (hostel) dekat universiti mr right. Mr right antara salah satu organisasi yang uruskan majlis berbuka neh. Memandangkan mr right dalam portfolio protokol, so mr right kena jadi emcee pada majlis tersebut and that was my first trial to be emcee in USM. Plus, mase tu maseh lagi first year dekat USM, so yang tu peluang pertama mr right untuk menjadi emcee(: 
Kebanyakan yang terlibat untuk majlis ini ialah ahli MPDR (Majlis Penghuni Desasiswa Restu) dan ini projek pertama kitorang semua bekerjasama antara satu sama lain. Such a wonderful experience for me. Dari event tersebut kitorang semua menjadi lebih rapat dan dapat mengenali antara satu sama lain dengan lebih dekat lagi. Gambar di atas kitorang snap bile majlis sudah selesai. Nampak wajah kegembiraan dan kepuasan daripada kami semua. Walaupun cuma penat sedikit tambahan pula mase tu dalam bulan ramadhan, namun kami semua sangat seronok berkongsi segala suka dan duka serta puas dapat memberikan yang terbaik untuk penghuni desasiswa(:

Tetibe panjang pulak explanation mr right kann .. hee

Apa-apa pon, tarikh tutup untuk contest ni ialah 7 OGOS 2011^^
Dan tarikh pengumuman GA ini adalah pada 12 OGOS 2011.

Hadiah-hadiah nye pon agak menarik. A gift from Makkah Al-Mukarramah. Sangat menarik><
Kalo korang sume nak join, klik [ SINI ]  

sekian, assalamualaikum(:

ftnote : terime juge kepade Abg Eq juga kerana sudi follow saye.



20 25 SARCASM BERKATA-KATA:

i am S!L4H.. said...

semoge berjaye...

dari jauh hadiah die tu..
=)

imah said...

good luck 4 that duit raya ^^

cheqwa said...

gud luck mr.right! ^_^

jiha rai kinah ija said...

adik shamira kan? saje blogwalking then baru perasan u adik my primary schoolmates :)

emeera asnary said...

waaaa, mcm best ! wuhuuu, tp pic pulakk x ade yg da best, btw, all da best !

*sila kire beghape prkataan best dlm komen kite yekk, hehe ;P

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg eq. abg eq dah linkkan kat blog...

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg eq. abg eq dah linkkan kat blog...

mr_right said...

@i am S!L4H..
thanks. doakan mr right yep ! hee

mr_right said...

@imah..
amen2. moga-moga..
hee. terime kaseh(:

mr_right said...

@cheqwa..
terime kaseh awak(:

mr_right said...

@jiha rai kinah ija..
yep2. saye adik shamira.
macam kenal je nama.. hee

mr_right said...

@emeera asnary..
anda membuat contest sendiri nampaknya,. hee

haruslah ade empat 'best' dalam komen tuhh. hee

doakan mr right yep !

mr_right said...

@Abg Eq..
hee. my pleasure><
terime kaseh kerana jemput juge ye,,

mr_right said...

....

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh..mnarik r contest nie. :)

papepn all da best mr.right. gud luck! :D

wickedwarhol said...

Great pose and all the best!

mr_right said...

@LBC..
agak la, sangat menarik ! hee

thanks><

mr_right said...

@wickedwarhol..
thanks dude. yours also;)

Hana Foswana said...

ehh,,hana mcm xde je dlm gmbar ni? erkk~

mr_right said...

@Hana Foswana..
eheh. yeke tade?? ade kott