ahli sarcasm

Monday, August 15, 2011

MOVIE FEVERET @ MyWORL4

hye peeps. still puasa lagi??
alhmadulillah da 15 hari kite berpuasa kann. tinggal lagi 15 hari je lagi Ramadhan akan tinggalkan kita. sobsobsob
anyway, hari ni mr right nak join segmen blog kawan mr right; MyWORL4 .
tajuk segmen ni macam korang bole tengok tajuk mr right tuh.



kalian kena lah letak header ni ye kalau nak join. 
dan feveret movie mr right ialah ;

 Sekali Lagi

sory IKMAL , i have to. HAHA.. same plak movie feveret mr right dengan penganjur kann.
mr right tengok movie ni due kali kat wayang. tadak gheja kan?? hahah
sebab bagi mr right movie ni best. beberapa bulan sebelum movie ni keluar, mr right da tengok trailer die. 
dan for sure, haruslah mr right tengok cerite ni sebab ade Lisa yang santeq tapi apakan daya, Lisa da nak kawen ngan Yusry. 
SHE DESERVES BETTER ! 
MySpace

tapi ape-ape pon, mr right ade lagi satu movie. ini die;

Nur Kasih The Movie

muwahaha., ini memamng feveret habis ! mr right memang ekot drama nye dulu. 
ta silap mase kat matriks kott.. engat lagi mase episod akhir Nur Kasih ni kat matriks, bilik tv penuh !
ta sangka plak dak-dak laki minat ngan cerite Nur Kasih ni kann..
memang penangan Nur Kasih sangat hebat lah ! hhe

actually segmen ni dan due-due nia de kaitan dengan entry mr right yang neh.
ni entry sebelum mr right tengok cite ni kat wayang. sangat kebetulan kann. ehe
jiwang?? TAK KESAH ponn.. haha

itu je kan IkmalHisyam ??
kepada yang nak join, mai la [ SINI ]
ini first segmen die tau. moh kite support antara blogger.

walopon tade syarat nak tag ke ape.. tapi mr right nak jugak tag. sebab da lame tak maen tag-tag neh. hee.. mr right tag diorang neh;
- Fee Hafeezah

dan yang laen-laen juga yang nak join ek(:

bye !

ftnote : mr right dalam pembikinan nak cari idea untuk buat entry yang 'HOT' .. tunggu tau ! (macam ade yang nak bace. hee) MySpace




17 25 SARCASM BERKATA-KATA:

emeera asnary said...

woooo, kene tag laaaa ~ salamat pak ! hehe :)

IkmalHisyam said...

1st 1... congrats....

mr_right said...

@emeera asnary

haha. jangan lupe join keh ! hee

Lilynn Sazlin said...

mr rite ni orang kedah hek?

mr_right said...

@IkmalHisyam

so, dapat ipad ke tak? HAHA

mr_right said...

@Lilynn Sazlin

tade la .. mr right orang perak tapi Taiping. utagha gak tuh. hee

Nizam Ijam said...

best2 semua tu :D

daim said...

wah!! mr_right tag sye!! :D

ahmoi_chanteq said...

Sekali Lagi !!! suke2 !!! sweet <3 =]=]=]

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

boleh kot jawab dekat sini:)

Page views akan dikira setiap kali refresh or reload. Seperti contoh, aku masuk blog kau, dikira satu page view, kalau aku refresh sekali lagi, so bertambah lagi satu.

Berbeza pula dengan unique visitor ni, UV dikira sekali sahaja walaupun aku refresh page kau berulang kali dalam tempoh 24 jam.

daim said...

http://daimhar.blogspot.com/2011/08/feveret-movie-myworl4.html

mr_right said...

@Nizam Ijam

hee. terime kaseh(:

mr_right said...

@daim

suke la kann. HAHA

mr_right said...

@Muhammad Ferdaus Zulkifli

ohh.. macamtu kerr. baru paham . thanks ye !

mr_right said...

@ahmoi_chanteq

best kan? mr right pon suke ! hehe

mr_right said...

@daim

daim bukan letak link kat sini lahhhhhhhh ~~~~
HAHA

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

sory weyh, aku demam bbrape ari nih..skrg dah sihat baru leh BW..hehe..

nnt aku join jgk ye..:D

thanxx tag aku ..