ahli sarcasm

Thursday, August 18, 2011

MR RIGHT DAH DAPAT STATUS GLITTERATI NUFFNANG SEMULA;)

Hye peeps ! mr right tade pape nak update hari neh.
korang ade baca entry mr right yang ini ?? kalau tak baca lagi, sila klik ek.
cuma mr right nak gitau yang mr right nye status Glitterati nuffnang mr right da dapat balik.
semuanye bila mr right da buat keputusan untuk pilih buang iklan advertlets instead guna nuffnang.
yes. penggunaan iklan nuffnang masih lagi dalam tempoh percubaan mr right.
ade satu bulan kann. kalau tade ape-ape perubahan, memang mr right akan tukar kepada advertlets neh. hee


alhamdulillah^^

Anyway, mr right nak berterime kaseh sangat-sangat kepada Teyn atas respon terhadap komen mr right dekat blog beliau.
at least, mr right tahu camne nak manjakan nuffnang ni kann. nak tahu ape tips tu? klik [ SINI ]
terime kaseh yep !

Mr right mengalu-alukan para readers sekalian kalau ade idea atau cadangan tentang entry, boleh la bagitahu mr right dalam komen entry ni. tak pon kat page mr right yang 
[ hafizilmi.blogspot.com(mr_right) ] .. tak pon boleh hantarkan email kepada mr right kat r_piz@yahoo.com ek.
insyaAllah kalau ada idea macam entry ini , mr right boleh buatkan. ni pon cadangan daripada pengunjung page mr right.







Oh yah, kalau korang ta tahu, mr right ade buat segmen review.
mr right letakkan due link kat akhir setiap entry.. segmen ni untuk membantu blogger yang maseh baru lagi dalam dunia blogging ni kan. at least korang le pergi view blog diorang kann. tape.. kite saling sokong-menyokong ek.
kalau ade sesiape yang nak mr right review blog die, le jugak bagitahu kat sini ek.

bye !

SEGMEN REVIEW




14 25 SARCASM BERKATA-KATA:

abyan khairi said...

tahniah sbb dah dpt status tu :)

Pateh Adnan said...

wahh! kalau camtu nanti mesti dapat duet banyak ni! hakhakhak

nak review jugaakk! nak jugakk!

princeofgemini said...

gliter ap ntah~ x paham..haha!
x kisahlah..thanks a lot mr right!

Farida Amira said...

goodluck to mr. right :)

Nur Farah Hani said...

hah encik nuffanang mesmang suke bab bab main2 sekejap status ini sekejap itus o tak kisah sangat even die tukar2.. :D

mr_right said...

@abyan khairi

sebenarnye da dapat lame dah status tu abyan tapi mr right nye status kena gugurkan sebab letak due iklan kat blog nii. pas buang satu baru dapat balik. hee

mr_right said...

@Pateh Adnan

haha. banyak sangat la kan duit aku. tah camne nak pujuk nuff lagi. haha.

oke3, nanti ai buat review untuk u keh !
;)

mr_right said...

@princeofgemini

tu status untuk nuffnang laa.. letak la prince(:
welkam..

mr_right said...

@Farida Amira

thanks Farida(:

mr_right said...

@Nur Farah Hani

yeke Farah. kalau die tukar pastu masuk duit tape gak kann. tetttt ~~
hehehe

ice lemon tea said...

wah mcm kenal je ice lemon tea tu..saya erk??tq a lot sudi wat review ke blog saya.. ^^

mr_right said...

@ice lemon tea

hehe. same-same.. tape. kite saling tolong - menolong yep !

yad'z said...

bagus ar dah dapat balik...


err.. tak faham sangat pon pasal ads nie.. sebab tak pasang.. hehee

mr_right said...

@yad'z

alhamdulillah yad'z.. selalunye orang pasang nuff atau advertlets je dalam blog(: