ahli sarcasm

Monday, August 1, 2011

MR RIGHT MUDA LAGI LAHH ~ HAHA

hye u olls !
pose tak rini? mr right dok bosan-bosan ni, tengok cerite 9 september kat astro ria. cam nonsense je-____-"
okey.. straight to the point. 
mr right nak cakap pasal contest, pasal umur , bla bla bla..
mesti korang da bosan dengar mr right asyik berleter je pasal contest kann.
sory la guys. memandangkan ni first contest mr right, so agak excited la di situ^^

mungkin ramai yang salah anggap sal tajuk contest mr right. 
yeahh ~ ramai salah anggap dengan perkataan 'SI MANJA'.
ade yang cakap maksud mr right tu adalah ANAK SENDIRI
bukan tuan-tuan, puan-puan, pak cik-pak cik, mak cik-mak cik, abang-abang, kakak-kakak, adik-adik, bla bla bla...
maksud nye tak kire la anak siape pon tapi yang pasti, 'SI MANJA' tersebut ialah budak kecik.
tapi lagi comel yang berumur empat tahun ke bawah(:

ade jugak yang cakap mr right ni da ta sabar nak dapat ANAK.  kahkah
kelakar okey ! tape-tape, mr right tak marah pon.
i'll take it as a compliment. ecehh ~
mr right mude lagi. ade lagi due tahun nak abiskan degree kat USM tuh.
biarlah mr right habiskan degree dulu, pastu kerje, kumpul duet banyak-banyak dulu kann. 
and bagi mr right ini bukan masenye nak bercintan-cintun kann. 
unless duit yang korang GUNE tu bukan duit mak bapak korang. 
so tadela rase cam 'buang duet mak bapak' sebab belanje kapel korang kann. eheh. tetibe emo ~

ade jugak yang cakap muke mr right da matang-_________-"
tah kat mane yang 'matang' nye. mr right pon ta pasti.
mr right baru 19 tahun nak masuk 20 tahun bulan 12 neh. lambat lagi tuhh. hee
mungkin mr right pakai spect? errr... itu ta pasti. hee
tapi baru je entry yang [ LEPAS ] , berdasarkan dialog pak polisi & kakak-kakak tu , dak-dak yang lahir 1991 memang awek mude! kahkah

ape-ape pon, sekali lagi mr right saje nak engatkan. 
contest mr right yang [ INI ] bukannye merujuk kepade SI MANJA iaitu ANAK anda sahaja. 
tapi anda juge boleh bergambar dengan budak kecik. 
tak kesah la anak jiran ker, anak saudara ker, anak sesape jela asalkan budak kecik. 
specifically, budak yang berumur empat tahun ke bawah;)
kalo bole, nak le pic anda sendiri dengan si manja tu ye.

ini photo album contest neh(: kalo nak tengok, klik [ SINI ]
terime kaseh kepade yang sudah join.

bye ! selamat pose yow !

2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Fad said...

dah jmp my mr right..hehe..xla..gurau je...cikgu fad kat sini..jom kenal2..:) terjumpa contest awak td..so, singgah la blog ni...boleh tahan..ada kelainan..i follow...:)

mr_right said...

@Fad..
terime kaseh(:
jemput-jemput lah join contest saye ye !