ahli sarcasm

Wednesday, August 31, 2011

SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA ! [ INI STICKY POST ]

Assalamualaikum semua.
hye. pepagi buta ni mr right nak bagi tau orang kampung semua yang mr right akan buat satu segmen.
tapi bukan mr right sorang saje yang jadi penganjur tau ! ade lagi seorang kawan mr right yang turun padang sama. kawan mr right tu yang ni; Pateh Adnan.
segmen ni semata-mata untuk mengingati hari kemerdekaan kita nanti yep !
tak susah pon korang.. 

RULES :

1) Follow blog mr right /  Pateh Adnan kalau nak. kalau follow lebih senang untuk tahu update.
2) Buat entry pasal SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA !
3) Letakkan poster segmen ini di entry anda.

POSTER SEGMEN

4) Sambung ayat ini; "Saya bangga menjadi rakyat Malaysia kerana ...... " (maksimum 50 patah perkataan)
5) Letakkan banner segmen ini di sidebar blog anda bagi menandakan anda telah join segmen ini.

BANNER SEGMEN

6) Tag kepada 3 bloggers.
7) Link-kan entry anda itu ke entry mr right ini.

#Penyertaan yang paling KREATIF (guna lukisan @ banner @ etc) akan memenangi satu kad raya eksklusif setiap daripada kami bertiga dan blog beliau akan di-review selama 3 hari.

Tarikh akhir segmen ini pada 31 Ogos 2011 jam 11.59 PM.

Haa.. tak susah kan? senang jek. jom pakat-pakat join ! ajak kengkawan semua oke ;)
Marilah kita semarakkan semangat kemerdekaan kita di samping memeriahkan Aidilfitri yang bakal menjelma.

bye ! 



ftnote : entry ni tade segmen review;)










23 25 SARCASM BERKATA-KATA:

SyedGraphiX said...

wahh..ade segmen. insyaAllah. ada masa bleh join. hehe


baru 4 hari dipublish dkat youtube da berjaya mendapat 2337 dislike! waaaa! hebat² . HAHA. http://www.syedgraphix.com/2011/08/max-247-video-review-ewww-its-bad.html

mr_right said...

@SyedGraphiX

oke3. jangan lupe join yep(:

daim said...

nah~ :D

http://daimhar.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

ade adiah meh??

ice lemon tea said...

mcm best je..^^ nak g mengarang la jap..

Urzain Hussain said...

wahh..
macam best..
ada masa will join this segmen..

[^^,]

N A T A S Y A ツ said...

join sini, maaf la.
ayat merepek repek.
otak still tepu, baru pas exam :D

http://duniabarney.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

Amirah Suhana said...

terjah sini.haha

princeofgemini said...

dpt hadiah kad ry utk thn dpan?~

yat sadri said...

da join.. but cm lari tajuk jer .. hehe~

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

adaQue yahya said...

done !

http://meldebab.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang.html

enjoy it :D

Kuah Kacang said...

saya sudah ^^

http://iniblogkuahkacang.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang.html

merdeka!!

princeofgemini said...

http://princeofgemini.wordpress.com/2011/08/19/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog-anda/

nah ^.^

miszluuna said...

saya pun suda~
weeeee~~

http://loonayna.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

cepat pergi serang!

Muhammad Yunus said...

Saya dah Join Mr. right thanks sbb invite..

http://mohdyunus89.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

Jom terjah !

cik hati said...

mnarik ni...klu free kmi join na..

cik hati said...

Cik Hati dah join dah...jemput la tengok na... ^_^
http://pensilhatimenulis.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang.html

Muhammad Yunus said...

OK... updated,.... 50 pp.

http://mohdyunus89.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

cik ems said...

dengan bangganya join! hehe
salam kenal :)

http://xanthems.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

ice lemon tea said...

NAK JOIN,,NAK JOIN,,HEHE

http://akmalsarihan.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

camat hari raya ^^

amny said...

macam menarik je..=]

hamzah ian said...

pergh.. bagus segmen ni

Lyn said...

saya dah join..

http://alyn-liveandlaughs.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

Izyan Masri said...

FUYOOH.SEGMEN MCM NI MMG BAGUS BETULLAH XD