ahli sarcasm

Sunday, August 28, 2011

UPDATE "SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA ! "

Assalamualaikum semua.
masa mr right tengah tulis tentang update SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA ! , maknanye tarikh tutup untuk contest ni makin dekat iaitu lebih kurang tiga hari sahaja lagi.
tarikh tutupnya adalah pada 31 Ogos 2011, 11.59 pm.

klik untuk join ek(:

Dalam entry ni mr right bukan nak bagitahu siapa pemenangnye, tetapi mr right nak update tentang senarai penyertaan yang sudah join segmen mr right ini(:

Senarai penyertaan adalah sepert berikut :
  
1) D~
12) Lyn 

    Itulah senarai peserta yang sud join segmen yang dianjurkan oleh due kawan mr right ;  MY WORL4 & Pateh Adnan dan mr right sendiri.
    walaupun segmen ni hanya mengambil masa lebih kurang dalam masa seminggu, bagi mr right yang maseh baru dalam dunia blogger ni, mr right pun sangat bersyukur sebab jumlah penyertaan melebihi 10 bloggers. sangat berterima kaseh kepada yang sudi join ek.

    Dan kepada sesiape yang masih belum join segmen ni, korang maseh sempat nak join. mr right pun tak sempat nak bw ke setiap blog nak jemput, jadi kepada yang terbaca entry ni, anda automatik dijemput ek !
    nak kad raya esklusif dan review blog dari mr right selama tiga hari ?? jangan risau, masih sempat lagi ni nak kibarkan jalur gemilang di blog anda. hee

    Keputusan mengenai segmen ini akan diumumkan dalam masa yang terdekat ye !

    Apa-apa pun, b'sederhanalah dalam menyiapkan persiapan raya oke;) 

    SELAMAT HARI RAYA, MZB !

    see yah !

















    4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

    daim said...

    heyy!! just call me D!! alaaa~~ spoil laaaa~~

    ice lemon tea said...

    sape2,,tak join lagikk meh join,, ^^

    iklan" saya suda,,anda bagaiman?"

    mr_right said...

    @daim

    ekott suke ai lah ! hahahaha

    mr_right said...

    @ice lemon tea

    wahaha. semangat anda ! terime kaseh. hehe