ahli sarcasm

Wednesday, August 3, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #5

hye peeps 
hari ini tetibe mr right kempunan dengan mende-mende neh..
baru nak masuk hari ketige da engat nak raye kann. hee
padahal mr right ta bape minat sangat dengan ketupat.
mr right prefer lontong dari ketupat dan lemang. tapi paham-paham jela kann selera orang yang berpuasa.
puase ker?! wah !

ketupat, rendang, lemang, lontong, almod london, etc..
perghh !

Maksud Wordless Wednesday : 
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 


da tengok pasal [ JENIS BELOG YANG MR RIGHT 'KURANG' GEMAR?? ] . KLIK YEP ! 

bubye..


20 25 SARCASM BERKATA-KATA:

HAZWANmohd said...

wahhh~ awal lagilah,,, hee

eqbalzack said...

Tak sabor nak raya! hehe

shafiqabdshukor said...

pergh..
lagi2 kalo ad ngan kuah kacang..
slurpp...

saidi said...

demam raya dah maiiii........

LyaLuna said...

wawah semngt na raye nehhh hehee >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

iekasub said...

sodapnyoo!x saba nak raya! mood raya dah ada ni..hehe

K.Zhariff said...

err, ketupat. o.O

kaizen said...

baru puasa ke 3 bro...

nashanadz said...
This comment has been removed by the author.
mr_right said...

@HAZWANnohd..
hee. tade la awal sangat. pejam mate, pejam mate da rayer ! kikh

mr_right said...

@abg Eq..
saye pon ta sabar ! hee

mr_right said...

@syafiqabdshukor..
haha. da meleleh ayaq liuq mr right neh. hee

mr_right said...

@saidi..
hahah. agak laa..

mr_right said...

@LyaLuna..
hahhahah. da lame dah mai=P

mr_right said...

@tekasub..
hee. perut sudah berbunyi maa... hihi

mr_right said...

@K.Zhariff..
im prefer Lontong ! wuhuu ~

mr_right said...

@kaizen..
demam rayer lah. hee

mr_right said...

@nashanadz..
datang la link ni yep

biLa aKu muLa mEmbEbeL.. said...

uuuih, warna warni blog die...
kudos to you. selamat mempopularkan blog ye, mr right. =)

selamat berpuasa. =)

mr_right said...

@biLa aKu muLa mEmbEbeL..

kalerful ceria sikit. hee.
thanks !