ahli sarcasm

Wednesday, August 17, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #6

hye peeps ! da lame rasanye mr right ta update pasal WW ni kann.
minggu lepas mr right ta join sebab sangat gigih menaip entry 
gigih ker? haha.
so minggu ni mr right nak update sal WW.

really want this; mrs gorgeous ! MySpace

Maksud Wordless Wednesday : 
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 


(klik kalau nak tahu apakah ini ye;)

ftnote : nak adik secomel yeye dalam Geng Mengaji kat Astro Prima bole? hha

11 25 SARCASM BERKATA-KATA:

syahril amyra said...

i want that too!!!ohsomeeee

rayne rawt rawt said...

kawan ada satu canon tapi jenis lain . dslr la . waaaa.. memang jeles gile tengok qualiti gmbar tu . hehehe ..

p/s : tade idea lagi nk buat WW :'(

daim said...

go3!! mintak pak talisman sponsor~ :P

cheqwa said...

nak jugak ^_^

mr_right said...

@syahril amyra

cool kan syahril?? huhu

mr_right said...

@rayne rawt rawt

itu la pasal. jeles je ade kengkawan yang ade dslr. huu

mr_right said...

@daim

hey. pak itu hanya bisa nanggung pembelanjaan pengajian saya aja deh ! heh

mr_right said...

@cheqwa

jom same-same kite kumpul duit cheqwa ! hee

ahmoi_chanteq said...

owh canon merah !!!!!!!! I like !!!!! =]=]=]

mr_right said...

@ahmoi_chanteq

huu. kan3?? gorgeous gila ! harga nak dekat rm2k. huu

i am S!L4H.. said...

merah gitu..