ahli sarcasm

Wednesday, September 21, 2011

PENGUMUMAN PEMENANG SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA ! [ INI STICKY POST SELAMA 3 HARI ]

Hello orang kampung ! 
engat lagi segmen ini??




Alang-alang tahun ni tarikh kite beraya sama dengan tarikh kite sambut merdeka, so kami buat segmen ni.
alhamdulillah, ada juga yang sudi join walaupun lebih kurang hanya seminggu sahaja tempohnya.
jadi dengan itu, nak tahu siapa yang bakal mendapat kad raya istimewa dan review blog di blog mr right ni??
here we go. 

THE WINNER GOES TO
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BERDEBAR-DEBAR?? SABAR~ 
SCROLL LAGI !

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Yes ! beliau adalah pemenangnye. 
ape? kenapa mr right pilih beliau?
korang boleh ke entry segmen beliau yang [ INI ]
mr right sangat kagum dengan 'kegigihan' beliau join segmen mr right. kan dalam entry segmen mr right ade cakap pilihan pemenang akan dikira dari segi kreativiti . jadi beliau sudah buat poster MerdekaRaya khas untuk segmen mr right. terime kaseh(:

So, entry ini akan dibiarkan selama 3 hari oke. dan cik hati diminta untuk menghantar details (nama penuh dan alamat semasa) kepada email mr right ; r_piz@yahoo.com untuk urusan hadiah.

Kepada yang tak bernasib baek, harap jangan bersedih oke. kalau mr right ade buat segmen lagi, jangan lupe join la ek. 

Akhir sekali, JUTAAN TERIMA KASIH kepada yang sudi join segmen mr right ek !
dan jangan lupe join contest mr right yang sedang berlangsung sekarang oke. tinggal lagi beberapa hari je lagi contest sulung mr right ni nak tutup;)




regards,
mr right.



JEMPUT 'LIKE' KALAU SUKA ENTRY INI EK !

2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

cik hati said...

wah2...Cik Hati menang....lihat lah dunia..(maaf takbur sikit..haha)..gurau ja na..thanz na bagi peluang

mr_right said...

@cik hati

hehe. sama-sama. hadiah akan dipostkan dalam masa terdekat ye(:

TAHNIAH !