ahli sarcasm

Friday, September 2, 2011

SI CANTIK NEELOFA TELAH 'MENCURI' HATI MR RIGHT SELEPAS LISA SURIHANI CURANG DAN PERGI BERSAMA yusry KRU !

okey, semangat update malam-malam raya ni kann. padahal esok ade kenduri. dah berpeluh-peluh angkat barang neh.
cewahh ! nak cakap mr right buat keje la kann. chooy !
actually, dah lama tak update, so jari jemari ni gian la nak taip ann. lebih kurang berape hari je lagi nak masuk semester baru dan perasaan ni bercampur baur=="
lama sangat cuti kottt.. 

korang kenal Nor Neelofa Mohd Noor? semakin famous budak tu sekarang.
dan yang pasti, beliau sudah menambat hati mr right selepas Lisa Surihani curang dengan mr right dan bersama Y%#$^. 
puihhh ! nyampah ! hahhahah. cam nak kena pelempang je buat statement cenggitu.
biarlah Lisa bahagia ngan Y%#$^ kannn. T__________________T
siape yang tak kenal Neelofa?? aishh ! ni gambar die;)



Cantek kan? oke, mata keranjang betoi ! tetibe plak nak nyanyi lagu Irwansyah; Pencinta Wanita kann.
haruslah cantek sebab Neelofa ni berdarah Arab-Pakistan. see her eyes. menggoda gituww ! tapi ta tau la pulak kalau-kalau die pakai contact lens ke ape ann-_______________-"
kepada sesiapa yang tak tahu Neelofa ni siapa, die ni Juara Dewi Remaja yang latest. mungkin ade beberapa sebab kenapa die bole menang. ade pakej rasanya. cantik, bijak, versatil etc.

Mula-mula mr right pun tak percaya dengan latar belakang dia.
Neelofa ni sebenarnya dari keluarga yang susah dan dari kecik dia dah biasa dengan kehidupan yang penuh dengan onak duri. cewahh ! cakap macam kenal sesangat neh =P
Berasal dari Pasir Mas, Kelantan. mungkin memang betol la kot yang orang Kelantan ni cantek-cantek. ceeehhh ~ orang Kelantan suke la tuww ! dah 22 tahun. muda lagii. tua 2 tahun je dari mr right. oke la kan. haha

Neelofa ni sangat bijak. tu yang mr right respect. tade la mr right bermaksud yang orang-orang seni ni 'kurang' pandai, tapi bagi mr right, Neelofa ni sangat superb .
walaupun orang selalu kata yang perempuan tak perlu belajar pandai-pandai dan last-last pun akan ke dapur jugak, mr right rasa orang yang cakap macam tuh sangat kolot. pelajaran sangat penting oke. 
tak kesah la pandai ke edak, asalkan ade pelajaran sebab pelajaran lah yang akan menentukan masa depan kita. cewah ! banyak plak cakap ann.
Neelofa ni mase UPSR : 5A , PMR : 8A , SPM : 10A . hebat kan? perfect beb ! dengar kata die dak MRSM. MRSM Langkawi rasanye. memang sangat terkenal dengan kepandaian beliau la mase sekolah dulu-dulu. itu ape yang rm right dengar lah. ta tau betol ke edak=P
lepas SPM die terus amik A-Level dan terus amik degree in Bachelor Of Business in International Trade & Marketing, tapi bukan dari IPTA. amik kat Sunway University College. kalau la die amik medic, mesti ramai yang sakit sebab nak jumpa doktor yang cantek macam neh. wink*wink






Mungkin sebab perkara-perkara macam itulah yang membuatkan die semakin popular sekarang.
hari tu ade jugak die berlakon dalam telemovie raya rasenye. best lakonan die ! walaupun budak baru kann..
harap-harap die akan kekalkan personaliti yang 'bersih' tu la kan sebab mr right memang dapat rasakan yang die memang ade potensi. well, orang cantek dan ade pakej, memang senang nak naek kan;)
Walaupun ade la jugak dengar yang die sedang 'bercengkerama' dengan Shah Jaszle, tapi mr right tak peduli.
Shah Jaszle tu bukannye hensem pon tapi yang pasti, mr right memang tak sehensem die lah. haha
but at least, die ta declare lagi nak kahwin dengan Shah Jaszle macam Lisa yang meninggalkan mr right terkontang-kanting dan pergi bersama Yusry. mehenciiiii ~~~

Apa-apa pon, mr right memang suka Neelofa neh. sangat berpotensi. 
hope kekal dalam industri ini oke;)
malluuu !! (bajet macam Neelofa baca je entry neh><)

Neelofa kalau pakai tudung lagi cun. auww MySpace


bye !

ftnote : entry ni entry perahsantan !! haha. choww ! =="


- NAK TOP UP FREE??






31 25 SARCASM BERKATA-KATA:

eszyamin said...

neelofa hang punya ka?? uasah harap..haha, btw mmg dia sgt cntek kot...beauty come with brain..memg pakej yg sgt complete..

http://eszylife.blogspot.com/2011/09/mercun-bola-cegah-maksiat.html

alepridz said...

damn!! awek aku...

Honeys Hasdi said...

sme.. nis pon admire lofa ni... cnteq n bijak... dulu dia senior nis kt sk sis pasir mas.. dr kecik da cnteq, besar makin cnteq.. huhu.. :)

aslann said...

ahahaha. suka neelofa ek? hg jangan kecewa baca tweet dia tuju kat aku. hg cari kat entry aku ni. kat bawah sekali. LOL.

http://aslannosf.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dah-sampai-ke.html

Asyikin said...

hahaha, harap-harapla dia baca kan :P

dya said...

amboi secepat itu hang b'tukar arah noooooooooooo

Sarah Khan said...

neelofa COMEL! ;)

suka dia cuz well educated. hehe

Pateh Adnan said...

hamboiii. kau punye tajuk tak boleh nak panjang lagi ke?? hakhakhakhak
yess!! neelofa comel kan?? aku pon suke tengok die sebab die cantik.

Gelugoq said...

wahh!! nice entry, mr right
baca blog ni dari blogger perak dan terus follow u. congratz!!

mr_right said...

@eszyamin

hehe. kenape weh? neelofa awek hang ek? hahahha

mr_right said...

@alepridz

yeke. adoyy ! banyak pesaingan neh. hehe

mr_right said...

@Honeys Hasdi

wahhh. seronok nyee. nak jugak ! mesti natural beauty kan sis? seronok nye pernah jumpe. huu

mr_right said...

@aslann

alorrhhh. sedeh rr ! hancur hatiku tengok tweet die kat blog hang wehh. huu

mr_right said...

@Asyikin

ohoh. itu lah. tah die bace ke tak annn. hii

mr_right said...

@dya

hahaha. mata keranjang gila mr right kan?? hee

mr_right said...

@Sarah Khan

yep3. setuju ! sangat educated tapi sayang ta masuk IPTA. huu

mr_right said...

@Pateh Adnan

ahaha. kann. kemain tajuk panjang benau ! nak menunjukkan betapa kecewanye aku ! hahahah

mr_right said...

@Gelugoq

ohoh. terime kaseh sangat-sangat !!
*terharu

zool said...

maintenance tinggi ni.. kena usaha lebih kalau nak try neelofa tu.. semoga berjaya

mr_right said...

@zool

ahak. macam neelofa nak kat mr right je kannnn... hehe

imah said...

lisa ade ckp kat imah aritu,, mmg die nak tinggalkan mr right.. hahahaha

mr_right said...

@imah

laaa... yeke imah. adoyy ! sedeh gila la cenggini ~ huu

amranaiman said...

selamat hari raya loofa haha.. utk hang juga :P

mr_right said...

@amranaiman

hahaha. harap2 neelofa bace la wish ekau kann. hehe

nurul diana said...

dye mmg lawa hbis , lg2 tang mata :)

mr_right said...

@nurul diana

hehe. kan3?? dari mata turun ke hati.. ecewahh !

nabila said...

Hahaha..
alaa klau kau x dapat die pun kau carila orang yang muka seiras ngn die...

mr_right said...

@nabila

wuhuu.. dalam pencarian ! hehe

cart kartika said...

a'ah cun2..harap2 terbuka aty trus pkai tdung pasni^^

mr_right said...

@cart kartika

itulahh, mesti lagi comel kann. hee

Qis said...

'Shah Jaszle tu bukannye hensem pon tapi yang pasti, mr right memang tak sehensem die lah'

hahahh...ayat nak power je~
:D