ahli sarcasm

Monday, February 28, 2011

MR RIGHT BEBAS! (seap caps lock lagi. hee)

assalamualaikum sume!!!
sehat?? hee... mr right sehat jaa.
mesti korang sume pelik nape mr right cam happy semacam je kan??
ni sebab Karnival Wanita 1Malaysia 2011 mr right tu da tamat a.k.a habis.
YES! ALHAMDULILLAH~~
sume nye dapat berjalan dengan lancar.
majlis perasmian pon dapat berjalan dengan baek walopon ade sikit cacat celanya..
tape. mr right akan jadikan sume tu sebagai pengajaran pada mase hadapan ye! 
budak baru belajar~~ hee
lepas da habis ni, mr right ase cam puas sangat.
ase bebas sangat! wee~~ 


(terbang d awangan)

haha.. gila pa!
n ase cam usaha kitorang selama 3 bulan lebih ni berbaloi sangat bile karnival ni da melabuhkan tirai.
penat gile nak wat surat jemputan segalaa..
engat senang je kan.
selame ni just buat n karang ayat sesuke ati je an.
tengok2 memang ade format die.
n bape kali tah kena reject sebab ayat tak 'sedap'.
mule2 kna reject agak marah+panas, tapi bile pikir balik..
memang salah sendiri pon.
da ayat ta sedap kan.
tambah2 kalo nak antar surat kat orang luar an.
takan nak anta ayat cam anta surat kat makwe an.
o0ps! haha
memang tertekan gak bile wat sume tuh.
sampai diri sendiri pon kadang2 terabai an..




tapi bile pikirkan balik, sume tu salah satu cara untuk kite belajar.
bile lagi kite nak belajar mende2 cani kan.
at least, sekarang mr right da tahu cane nak wat surat formal dengan cara yang betol kan.. huu T_T


ha! memang wajib setiap entri mr right ade gambar an..
ni antara gambar2 mase majlis perasmian ritu.
sikit je tangkap nye pon.. huu


muke penat tapi legaaa -____-"

muke bahagia baru abeh majlis perasmian:)

geng2 perasmian:)

nisa and fida:P

kawan2 yang banyak membantu T_T

gerai-gerai yang membantu aku,
dalam menambahkan berat:)

di malam hari. huu

karnival ni seronok sangat walopon penat wat sume mende.
dalam karnival ni, mr right tau semua jenis perangai manusia.
ade yang macam tu, ade yang macam ni..
o0ps! ENOUGH. 
no komen~ haha

alhamdulillah, sume nye dapat berakhir dengan baek.
tahniah kepade pengarah projek; Kak Husna sebab jadi pengarah projek yang begitu tenang menghadapi segala dugaan yang mendatang. huu. n semua sekretariat keh! hee
(ni bukan ayat buyers keh! hee)


BERITA GEMBIRA!!


tadi mr right dapat email dari .........
die cakap nak amik gambar mr right,
utk tujuan ..... diorang t.
wah! apakah??
terase macam artis plak.. heee
padahal muke ta komersial mane ponggg...
tape2, baru permulaan.. 
mule dari bawah. cewah! hee.. berangan!

ok la guys! 
da penat jari ni menaip..
bubye sume!! 
terime kaseh kerane sudi bace entri ni keh!
ngeee~~
wasalam:)

ft: berat mr right naik mendadak sebab terlalu tension ngan karnival. tapi tade la mendadak sangat. 5 kg jek. huu

Thursday, February 24, 2011

menghitung saat ^___^

hello guys!!
da lame mr right ta update kan??
sory laa...
mr right sangat busy!
penat~~
busy ngan KARNIVAL WANITA 1MALAYSIA 2011
n sok adalah HARI PERASMIAN nye.
n mr right rase sangat nervous sekarang ni sebab 
portfolio mr right 
(protokol dan jemputan),
yang akan handle kan majlis perasmian tuh..
adehh..
ha! nak tunjuk sikit poster karnival kitorang ni..
ta daaa~~~~~~


karnival ni akan diadakan selama 3 ari..
25, 26 n 27 hb.
banyak aktiviti2 menarik 
yang akan diadakan mase karnival ni.
for sure, sumenye berkaitan ngan wanita laa..
eg: make over, slot kecantikan..
pameran2 n gerai2 pon ade.
tapi kalo kaum adam nak mai pon, ape salah nyee..
heee
memang betol2 ta sabar nak abis mende ni.
harap semua kerja keras kitorang selame 3 bulan++ yang lepas akan berjaya dengan jayanye..
amen~~
so, mr right nak buh gak gambar2 
yang mr right sempat snap an.
al maklum laa...
gile kamera~ haha

akak farmasi yang banyak cakap:P



muke2 sekretariat yang tertekan-__-"




50++ surat jemputan -___-"


 banner karnival:)

muke 'bahagia' pas abeh meeting.
kua makan pukul 1 pagi..
TEMOK!

manjakan diri seketika:)

kuat makan! hee

n.. this part adalah gambar2 yang tiada kaitan:P

curi2 snap gambar dalam kelas bi.
hee

poyo tak mr right study kat McD sorang2?? haha

pas kenyang melantak sorang2...
snap pic!
(syok sendiri)

lab kesayanganku!!

budak usm cam pelik je nampak motor..
sume ni punca sebab diorang sume,
teap2 ri naek komuter u jek!
haha:P

motif???????
-____-"

ha! itu la mr right cakap..
skg mr right da gile ngan kamera, mic, n edit2 pic ni.
memang tade keje an.
(mata pandang ke atas, tangan d dada)

ok la guys!
nak rehat cukup2 sebab malam ni,
ade rehearsal majlis perasmian untuk esok.
bubye!
wish me luck keh!!
assalamualaikum:) 

ft: suda trauma dengan perkataan 'PROTOKOL DAN JEMPUTAN'.. ngee~~~~

Sunday, February 20, 2011

SEGMEN: SAYA BLOGGER YANG AKTIF !



hye guys!!!
mr right saje nak join mende ni..
cam interesting je sebab sume blogger join an.
so, mr right pon join laa..
saje nak melupakan segale assignment n keje.
STRESSSSSSS SANGAAATTTTT
minggu ni akan menjadi minggu yang 
TERsangat sibuk dan TERsangat stress bagi mr right.
huu..
dats y mr right nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger terkenal ni.
sape ta kenal beliau an??
huhu

okey.
mr right mmg seorang blogger yang aktif.
mr right start wat blog oktober '10 yang lepas.
n kalau sehari mr right ta buka blog,
mmg ta sah!! haha
rase ta complete edop ni.
cewahh!!
so, dats mr right join segmen ni.
sambil nak release-kan tension,
dapat gak kenal dengan anda2 semua kan??
heee...

btw, tarikh tutup segmen ni ialah malam ni keh!
jangan lupe join ye blogger2 sekalian!
ok laa...
renung2kan, dan selamat beramal!!
(ececeh~~)

Saturday, February 19, 2011

Contest Senyum Paling Ceria =)

hye sume!
mr right saje curi2 mase sikit nak join contest ni..
coursemate mr right yang tag-kan.
tanx ye kawan! ngee~

act, mr right nga tension ni.
ngan segale bende kena wat dalam 1mase.
so, harap2 ngan join contest ni,
mr right dapatla release-kan tension mr right tu an.
kali ni mr right nak koin contest;
kalo nak info yang lebih lanjut, 
klik je kat link d atas ye. hee
ni banner nye..


jadi mr right dengan berbesar hati ingin mempertaruhkan gambar ini...
jeng3!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


OKEY, DENGAR PENJELASAN MR RIGHT DULU.
mase ni mr right g Langkawi.
memang buang tebiat bergambar ngan payung pink
-______________-"
n' sesuai la ngan nga memang gelongg dek assignment. hee
(tade kena mengena antara yang hidup n' mati)

so, mr right nak tag 3 orang bloggers!

k la, bubye!!

p/s: pilih mr right sbg pemenang keh! hee


Friday, February 18, 2011

baru lagi:)

hey guys!
kali ni mr right ade template baru lagi..
sebab template mr right yang dulu wat hal.
tahle nape.
sayang gak kan.. tapi nak wat cane.
terpakse la wat yang baru demi followers sekalian.
(cewah ayat~ haha)
cantek tak template mr right yang baru ni??



act mr right nga busy ngan projek u..
so, ta sempat nak update entry baru. 
sory ye!
k la!
nak out sembahyang jumaat~
assalamualaikum:)

Tuesday, February 15, 2011

cuti-cuti dalam kekusutuan @_____@

hello people!
da lame mr right ta wat entri baru an..
sian kat korang yang tunggu mr right.
hee.. ade ker??? -____-"
actually sekarang mr right nga busy giler2 ngan projek karnival.
desasiswa a.k.a hostel mr right ade wat karnival.
n mr right kena jadi kepale untuk portfolio n jemputan.
agak gelong la bile mr right pikirkan balik.
kusut jadi nye..
nama karnival ni Karnival Wanita 1Malaysia USM.
ni poster nye...






pening3~~ 
karnival ni tinggal beberape hari je lagi.
n banyak lagi benda yang ta settle kan lagi.
hmm, nak buat cane an.
orang da bagi kepercayaan kepade kite:)


n dsebabkan terlalu bz sgt ngan karnival ni,
desasiswa mr right bawa kitorang g Langkawi ritu.
seronok!
at least kitorang dapat releasekan tension selame 3ari.
jumaat, sabtu n ahad.
tapi balik desa, kena la proceed ngan keje2 karnival an.
macam2 kitorang pergi..
walopon mr right penah g dulu,
tapi ase cam seronok la bile g ramai2 an.
happening giler~~
hee... n ni la hasil nye! 
:)


































well~~
bile orang cakap sal Langkawi, mesti orang akan pikirkan coklat an..
ha.. ni antare yang mr right borong! wee~~









n ni pic yang mr right mmg betol2 buang tebiat.
payung pink???
errr~~~~
tolong wat2 ta nampak keh! hee

okey. mr right mmg buang tebiat time ni:P

ok la guys! 
mr right nak g meeting lak ni.
daa~~~
jumpe lagi keh!
:)