ahli sarcasm

Sunday, July 31, 2011

REUNION ; MEROYAN SELEPAS SETAHUN LEBIH TAK JUMPE !

assalamualaikum semua(:
setelah beberape hari tak update blog, hari ni mr right update jugak. hee
last post untuk [ WW #4 ] . pasal Samsung Galaxy SII. 
oh men, i want it ! huu
mase mr right g jejalan ritu, ade nampak dak chinese dapat fon neh dari ibu die.
serius jeles ok><

tapi bukan itu yang mr right nak update malam neh.
mr right nak update pasal REUNION ! yup. reunion ex-tutor sem1 kat kmPk ..
serius rindu gila kat diorang suma.
tapi daripade 11 orang, just 5 orang je yang dapat joinn.. sob3
tapi tape.. asalkan ade yang join kann. and we had a great time together !

 1 yr ++ ago ; sume muke skema je><"

reunion kitorang sabtu (semalam).. and thank God, naseb baek ta puasa lagi
so, ni kire gathering before puase la kan=P

mr right bertolak dengan kawan mr right dari Perak jumaat malam. 
and amik tiket yang paling lambat. harap-harap ade la tiket pukul 12 am ke, 1 am kerr..
tapi tiket terakhir pukul 10.30 pm. nak tak nak, kitorang terpaksa la amik jugak kann.
sampai Pudu lebih kurang pukul 2.30 am cenggitu. 
engatkan Pudu open 24 hrs, tapi rupe-rupenye tutup. and orang-orang 'bergelimpangan' tido atas lantai.
OMG ~ ta sangka macam tuh. bole plak tido merata-rata cenggitu.
yahh. this is my first time. dats y nampak 'kekok' sikit. heh
so, mr right dengan kawan mr right pon jalan-jalan la sekitar tuh. 
tetibe....
pak polisi : ADIK nak kemana? 
kami : kitorang sesaje je jejalan. tak g memane ponn..
pak polisi : aish ! adik jangan buat maen-maen .. bahaya neh.
kami : okey3. terime kaseh=="
adik? err.. kitorang 20 tahun pak polisi ~
ape-ape pon, terime kaseh kepade pak polisi tersebut sebab tegur kami.
pastu baru kami perasan yang kitorang betol-betol kena cari tempat nak lepak sebelum pagii.
naseb baek ade McD. so, kitorang pon pergi la sane.
makan-makan, chat-chat ... tup2 da pukul 5 pagi. 
yeah ! kitorang tak tido pon-__________________-"
solat subuh kat Pudu n terus bertolak ke KL Sentral sebab nak tunggu kawan-kawan yang laen kat sane.

pudu di malam hari. yeahh. pudu da makin maju !
(okey, loser ! hha)

kitorang sampai agak awal. dalam 7 am lebih cenggitu.
al maklumlah, memandangkan mr right ngan kawan mr right tade pengalaman jalan-jalan kat KL neh, so kitorang amik cab jela.. kalo nak naek bas, agak complicated sangat kan.
mule-mule cam tade orang. 
pastu bile masuk dalam lagi, perghh ! time-time camni da sesak dengan orang yang macam nak ke pasar-__-"
so, here are my frens yang dapat join;)

SHAHRI ; UPSI (Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Sains)

TIQA : UTM ( Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pemasaran)

AGIS : UPM (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Aeroangkasa)

yang ini sile abaikan ! haha

muke-muke bahagia tak tido><



terlalu penat sampai tertido-_______-"

lepas da jumpe sumenye, kitorang pon gerak la ke Sunway Piramid.
yes ! tade sape antara kitorang yang pernah sampai. 
so, ni bole dikira sebagai survival tour la jugak. ahah
naseb baek sampai and kitorang amik cab jugak sebab takot sesat=P
sampai-sampai je kitorang jadi blurr. and member sorang lagi ta datang lagi.

jadi kitorang pon jejalan laa.. engatkan nak maen bowling tapi bole pulak mase tu ade tournament. choy !
mase ni jugak la diorang nak buat tournament kann.. adoy ~


tapi ade hikmahnye jugak.
keluar-keluar je kitorang nampak tempat maen archery . wow ! 
ta pernah maen archery . so kitorang pon maen laa.
tak mahal ponn. pakej untuk 4 orang ; 38 panah just rm 60 bape tah. kire okey la sebab dapat maen mende yang ta pernah maen kann. hee



muke excited jak. heh


hey , mr right top scorer ! okey, tipo><



can u see the spot=P

hey ! got any prob??
*muke ta puas hati*


well, i snap this ! hahaha

thanks to Shahri sebab belanje. sedap sangatttt sebab dapat belanje=P

dapat tengok Sunway Lagoon dari tingkap je sebab ta rancang nak bawak baju lebih=="

lepas da penat maen archery tu, kitorang pon jejalan laa..
agak penat la maen mende alah tuh. kena ade kekuatan tangan yang betol-betol kuat.
well, since it was my first time, no wonder tangan mr right ketaq-ketaq kann. hahah

pastu kitorang try ice skating ! yahh ~
this is what we want. okey, nampak jakun di situ.
mase ni member lagi sorang da sampai. al kisahnye, cukup la kuota kann. hee
seronok maen ice skating ! tapi kaki sangat SAKIT ..
terase cam tinggi plak pakai kasut ice skating ni haa. and baru paham camne SAKITnye kaum hawa yang pakai high heels tuh. omaigod ~







A-T (kiri) amik Teknologi Makanan di UiTM Seremban(:


cukup kuota. YES !

see ! this is my 'heels' ~ haha

cam besar je kaki mr right=="


walopon ni first time mr right maen ice skating, tapi mr right jatuh sekali jek. minit-minit terakhir plak tuh. adoy ! spoil gila==
lepas penat maen ice skating tu, kitorang suruh la kakak-kakak yang ade dekat situ snap gambar kitorang.
gambar keempat atas ni haa..

akak-akak : korang ni umur berape? form berape??
kitorang : -____________-" kakak cube teka !
akak-akak : form 3 ? form 4 ?
kitorang : kitorang 20 tahun la kak. 
akak-akak : hah? ye2 je 20 tahun.. muke macam budak-budak jek.
kitorang : betol la kak. kitorang 20 tahun. da kat uni da sekarang pon.
akak-akak : ta nampak pon cam 20 tahun. tipu lah ! so, korang lepasan matriks la ni? matriks mane?
kitorang : a'ah. lepasan matriks. matriks perak.
akak-akak : oh yah ! junior la neh ~
kitorang : -_______________________-" oh yeke. kos ape dulu ? umur da berape? blablabla ~
(jejak kasih pon bermula ~)

jadi kepade sesiape yang lahir pada 1991, sile berbangga kerana anda awek muda !
buktinye dialog pak polisi dan akak-akak tersebut. KAHKAH

lepas kitorang keluar dari tempat ice skating tu, kitorang pon pergila makan.
memandangkan A-T tu master tempat ni, so die pon bawak la kitorang ke restoran korea.
ta dapat nak tangkap gambar sebab sedap sangat sampai terlupe
-____________-"
ape tah nama makanan tuh. tapi cuma satu je yang mr right engat; Kimchi ! haha

pas makan, kitorang pon naek rapid stop kat KL Sentral. diorang turun kat KL Sentral, tapi mr right ngan kawan mr right terus amik cab ke Pudu nak balik ke Perak.
saje bergedik tamo amik bas / cab terus ke Pudu. saje nak luangkan mase dengan geng-geng neh. eceh ~

naseb baek ade bas nak ke Perak. disebabkan ta bape nak biase dengan Pudu yang 'baru' , so agak terkial-kial jugak laa.. heh
bas nak ke Perak ade pukul 8 pm dan sampai Perak pukul dalam 12 am camtuh.
penat, gumbira, puas sume ade !! heh

seronok bile dapat jumpe-jumpe balik. at least, lepas jugak rindu kann. cewah ><
tah bile dapat jumpe balik sesame. mungkin lambat lagi la kott. huu

btw, i really had a great day with all my bff. thanks guys !

 gambar tade motiff-________-""

kepade sume muslimin & muslimat, selamat berpuase yep !
moga puasa kali ini dapat memberikan kite seribu satu makna(:
assalamualaikum;)

ftnote : kepade yang belom join contest mr right, sudi-sudi lah klik [ SINI ] . terime kaseh(:




Wednesday, July 27, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #4

today is weds.
so, here you go ;

samsung galaxy sII ><

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 

bye !

da bace [ MENCABUL HAK ASASI MANUSIA ] ?? klik lah;)


MENCABUL HAK ASASI MANUSIA !

assalamualaikum.
selamat petang semua. buat ape tuh?
mr right kat rumah bosan tengok astro yang asyik ulang siaran yang ta tau ape motifnye=="
setakat ni , baru tige contestant yang join [ CONTEST ] mr right.
tape2. kire okey la tu kann. mr right pon baru buat contest selama tige hari.
tige hari = tige contestants . wah ! sangat canteq ! hee.
terime kaseh kepade yang sudi join ye(:
korang yang tak join lagi tu, join la yep. hee

tapi tu bukan tajuk utama mr right. tajuk mr right cam korang sume bole tengok kat atas tuh.
yup.. berkaitan dengan HACKERS ~~
mr right engat lagi mase tengah2 fresh dengan fb ni, budaya hack sangat la berleluasa dalam kalangan kengkawan mr right.
well,  hanya untuk suka-suki.
tapi bagi yang 'sporting' , i don't think there is any prob.
tapi untuk yang sukakan privacy, tak ke hangin budak tuh??
and for me, mr right sangat ta suke orang usik fb n blog mr right sesuke hati sebab tu privacy mr right kann.
kadang-kadang mr right ade terpikir ape motif diorang nak hack hak orang laen.
itu boleh dikategorikan sebagai mencabul hak asasi manusia kann.. cewah><

mungkin kerane iri hati sebab tu hacker ni hack privacy orang laen.
mungkin kerane sunyi jugak. atau mungkin perlukan perhatian?
but for me, diorang tu mungkin kurang kasih sayang kott. o0ps ! puaka plak mulut mr right neh. sory. hee

mr right ade kawan yang ade pengalaman tentang hack-menghack neh.
sampai beliau kena buat fb baru. 
see ~ korang bole tengok bertapa besar akibatnye.
kesian kat beliau. ta pasal-pasal kena buat akaun baru kann.
kalo mende tu sampai jadi kepade mr right, mungkin mr right akan saman orang tuh =P

dan yang terbaru, kawan merangkap adik blogger mr right ade masalah dengan blog beliau.
and the hacker buat macam-macam dekat blog beliau.
tulis macam-macam. mule-mule mr right macam ta sedar sebab ape yang keluar kat dashboard, bukan nickname blog beliau.
tapi bile beliau sendiri yang mengadu dekat mr right , and mr right sendiri bace entry si hacker buat, memang agak sedeh.
sume entry yang si hacker buat semuanye melibatkan maruah beliau.
sedeh bile mr right bace. beliau pon da tale nak buat ape-ape. 
cume tunggu keputusan je sekarang neh.
hmm.. 

and now, can u see the consequences ?
buruk padahnye bile gejala ni semakin berleluasa.
jadi kepade follower and blogger yang disayangi sekalian, janganla terjebak dengan mende2 ni yep.
manusia bukan semuanye same. 
bukan semuanye sporting dengan mende-mende camni.
ade yang sensitif sebab perkara ni bukannye mende yang remeh-temeh untuk diambil mudah kan(:

"doa seorang yang dikhianati , akan dimakbulkan"

assalamualaikum(:

ftnote : japg kalo sempat nak update WW #4 ><

Monday, July 25, 2011

TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR, TERLAJAK POST, NI LA YANG EKAU DAPAT !

selamat pagi. 
jam menunjukkan pukul 2 pagi.
yeahh. kat luar tengah hujan. mata da kuyu, tapi still nak update.
#penting

korang tengok link [ CIK ADIK  ] ni..
kalo da tengok, sile le kembali ke sini balik yep sebab ade lagi yang mr right nak berleterkann. hee

lepas je bebudak USM (termasuk mr right) tahu, 
memang habis laa.
sape suh berani terang-terang kutuk and letak nama U kitorang kann. 
well, sape yang tak marah. kalo korang pon mesti korang hangin jugak kannn..
mase mule-mule mr right pergi ke blog die tadi, just ade due komen jek. sekarang da 16 komen.
perghh. memang  blog beliau mendapat traffic yang sangat masyukk ~ hee
ni mesti kes SENTAP kann=P

itu la orang cakap. kan mr right da pesan kat entry [ INI ] jangan sesuke hati je buat entry.
die sendiri cakap die tak puas hati dengan sorang kawan die nii sebab berlagak sangat.
urm, sebab nila setitik, rosak susu sebelanga ~
tapi jangan la sampai nak melibatkan satu U ~
and janganlah nak sebut-sebut nama U kitorang secara obvious sangat kann..
walopon entry ni sudah beberape bulan yang lepas, mr right ta rase yang kegunaan blog adalah untuk itu.
untuk menyedapkan hati beliau dengan membuat entry sedemikian.
and part paling sedeh, sampai die ta ngaku kalo anak die ngaji kat USM nanti== 
ape-ape pon, mr right pasti yang semua mahasiswa USM ta simpan dendam. mungkin mase tu beliau tengah beremosi kan(:
chillex ~

but well, apalah naseb. mr right lambat buat entry [ INI ] sebelom die da post kann..
cehh ~ bajet macam beliau nak bace blog mr right yang ta seberape ni kann.
sile simbah ayaq satt  ~ haha

okey la guys ! nak tido. bye (:

akhirnye dapat tangkap gambar sawah padi dengan kamera hanset sendiri><


ftnote : entry ni bukan untuk membuka aib sesiape. and mr right pon bukannye nak tunjuk bagus nak nasehat sume orang tapi mr right rase, tu salah satu tanggungjawab mr right bergelar seorang blogger. mr right ta kesah ape yang orang nak cakap, tapi yang mr right tahu niat mr right cuma untuk engat-m'engati supaya lepas ni kite semua akan lebih berhati-hati kalo mahu membuat entry yang lebih b'emosi(:


Sunday, July 24, 2011

JANGAN JADI BLOGGER YANG MACAM NI BOLEH TAK?? #SANGAT TAK SUKA

hye peeps !
tak banyakk.. mr right nak cakap sikit jek.

CASE 1 :

tah la dari mane die datang n dari planet mane die mari tetibe tulis kat shout mix mr right ;

"follow"

tapi bile tengok kat follower mr right, tade pon insan neh.
he/she is doing the same thing to others also.
kalo nak follow tu, follow le secare iKHLAS yep;)

mr right bukan la nak emo tak tentu pasal.
bukan gian sangat nak dapat followers. mr right cuma nak semua followers mr right ikhlas follow mr right.
bukan kerane TERPAKSA ke ape..
silekan follow mr right kalo korang rase blog mr right ni kena dengan CITARASA korang.
sekali lagi, tiada paksaan di sini ye(:

CASE 2 :

entahla. mr right kadang-kadang ta paham kenape ade sesetengah orang nak SENTAP bile orang laen cakap sesuatu padahal bukan pasal die.
finee.. kalo die nak cakap yang tu blog die, it's up to you derr ~
tapi kalo nak bagi contoh sekalipon, ta payah la nak tunjuk kat semua orang yang kau tu obviously SENTAP segala.
SENTAP HATI MAK NAKK ~~
wtf??!

tak ke kalo orang laen baca entry tu, akan timbul syak wasangka n tanggapan negatif?
tolong be profesional kalo nak jadi blogger.
ni sifat blogger yang mr right sangat TAK SUKA.
ta payah la nak tulis seolah-olah anda tu begitu SENTAP ye .
jadilah blogger yang bertamadun !!

"susahla hidup kalau asyik nak sentap.cakap orang lain,orang lain nak kondem lebih.chill sudah" - ayat kawan><

o0ps ! mr right tulis entry ni bukan bermakna mr right sentap okeyy..
mr right pon ta sempurna tapi sebagai seorang blogger, kawan, bff, adik, abang, etc.... mr right saje nak bagi peringatan semua yang gejala-gejala sebegini dalam kehidupan seharian kite sememangnya tidak elok.
bole buat orang bertambah menci kat kite wo0 ~

okey lah, choww ! peace yow><

SALAM 1 MALAYSIA* (tetibe)



Saturday, July 23, 2011

HARI YANG SANGAT GEMBIRA : 2 IN 1 (:

helo peeps !
hari ni mr right sangat bahagia.
ape-ape pon, mr right sangat berterime kaseh kepade sume-sume followers mr right sebab sudi jenguk and folo mr right (:
alhamdulillah, target mr right tercapai.
sekarang mr right da ade 500 followers. wah ! cakap cam 5 riban juta followers an. tapi bagi mr right 500 tu da cukup banyak kott untuk blogger yang masih baru nehh. hee
follower mr right ke 500 ialah : [ SI MATA PANDA ]


terime kaseh u olls ! sayang sume. huu

btw, korang perasan tak yang template mr right da berubah sekarang?
mule-mule tamo nak tukar tapi ritu saje je mr right maen-maen ngan design tuhh.
pastu tengok cam okey jekk. colorful gtuh ! hee

header mr right pon da tukar.
ni header yang lame ;

this is my first header(:

header ni dibuat khas untuk mr right oleh bff mr right ;
template yang lame pon si Pateh yang buatkan.
al maklumlah, mr right ni agak jahil sikit pasal photoshop2 neh.
sesangat2 terime kaseh kat Pateh ni sebab die la blog mr right agak 'hidup' ..
sangat suke header nii. 

bile da lame-lame, mr right rase nak tukar arah angin.
and mase yang same, mr right ternampak ade promotion dari kawan mr right.
ni blog die ; [ BELOG CIK KUMBANG ]
mr right pon ape lagi, mr right dengan cepatnye amik tempahan header dari beliau.
ni header baru mr right(:

 sile ke link [ INI ] untuk promosi tersebut.

menurut Cik Kumbang, mr right adalah first customer beliau.
and untuk lima pelanggan pertama akan mendapat harga promosi. 
bagi mr right okey n berbaloi harga nyee. hee
terime kaseh CK !
sile le ke blog beliau yep. tinggal lagi due je tempat kosong ! hee

okeyla.. mr right sangat suke sekarang nii.
ni menambahkan semangat untuk berblogging=P

bye !


Thursday, July 21, 2011

ANISSA-SAMARINDA TERBAEK !

hye peeps !
buat ape? mesti ramai yang otw nak balik rumah dari kedai mamak kan?
yelaa.. ade perlawanan bola la katakan malam neh. hee

ape-ape pon, mr right bukan nak cerita pasal bola mala neh.
mr right nak cerita pasal drama Annissa.
alaa... slot samarinda kat tv3 setiap selasa-khamis jam 10.30 pm tuh.
o0ps ! kepade sesape yang baru nak tengok cerite i, da lambat la kawan..
cerite ni baru je habis tadi.


cerite ni berkisahkan tentang persahabatan empat orang sahabat yang berkawan sejak di bangku sekolah lagi sampai ke peringkat uni dan bukak syarikat yang diberi nama Annissa(:
kisah kawan tikam belakang n bla bla bla..
rasenye mr right ta payah kot nak cerite panjang lebar mengenai cerite neh.
kalo nak bace sedikit sinopsis, boleh ke [ SINI ]
sume pelakon-pelakon die sangat mantap.
Fiza, Rozita Che Wan, Faradhiya n Aida Aris berjaya membawa watak masing-masing.
ending die sangat sayu sebab Balkis (Rozita Che Wan) meninggal di pangkuan Anna (Fiza) dan Shila (Faradhiya) ditangkap dan jadi gila.
cuma Sara (Aida Aris) bahagia bersama suaminye, Kamal.
maybe menjadi satu kemusykilan bile Anna tetibe muntah. mengandung kottt ~ hee

rasenye selain dari kemantapan pelakon-pelakon tu, OST die juge sangat membantu.
kombinasi 3 Suara (Ning Baizura , Jacklyn Victor n Sheila Hamzah) sangat menghidupkan drama neh.
bole dikatakan semua orang tahu lagu Beribu Sesalan tu lepas tengok cerite ni la kann. hee
btw, tahniah 3 Suara kerana berjaya merangkul anugerah kat APM 2011;)

okeyla.. sampai sini jela kot..
bile da lame-lame ase cam mr right ni wartawan melodi plak. kahkah.

bye !!

ftnote : drama melayu terbaek ; 4.8*/5.0*

MR RIGHT DAPAT STYLISH BLOGGER AWARD ! YEAHHH ~

Assalamualaikum semua(:
semalam mr right dapat berite gembira dari kawan blogger mr right ; CIK NOMIEY(: .
die bagi mr right award. wah ! sangat gembira okey.
ni second award yang mr right dapat sepanjang blogging selama 9 bulan neh.
seronok sangat ! walopon ta pernah dapat dekan kat uni n dalam usaha  nak dapat, award dalam blogging pon jadi la ann. hee
nama award neh; Stylish Blogger Award><



style kan award die? hee..
tade syarat mende pon nak dapat award neh.
just kena tag kepade lapan orang jekk. 
and mr right dengan berbesar hati nak tag 8 blogger terpilih neh;)



seronok korang? huu. 
korang tag pulak kepade lapan orang blogger laen ek.
supaya diorang pon happy ngan award neh. hee

kepade yang mr right ta tag, jangan sedeh ekk.
limitnye lapan orang jek.
ape-ape pon, korang sume still stylish blogger untuk mr right(:

bye !

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #3

hye ! today is Weds. 
tamo cakap banyak-banyak..
see this ; BEAUTIFUL ><"



Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


da tengok [ MY LATEST PHOTO SHOOT ] ?? klik lah ! hee
bye !


Tuesday, July 19, 2011

VISIT MALACCA AFTER 14 YEARS :)

hye sume ! 
akhirnye mr right dapat gak nak update blog ni kann..
tadi da update, tapi pasal [ RANKING UNIVERSITI DI MALAYSIA 2011 ] agak serius sikit la kan. heh
sekarang mr right nak update pasal trip TAK SENGAJA mr right ke Melaka bersama mak n kakak mr right yang lepas.
petang-petang cenggini kena relax-relax sikit kann. hee
kenape mr right cakap ta sengaja? yup2. sebenarnye mr right n diorang pergi KL sebab kakak ade interview JPA. alaa.. interview ape tah. sebab die scholarship JPA kan, dats y WAJIB pergi. heh
pas je kakak mr right habis interview, terus je pergi Melaka. tanpa dirancang><


last mr right n keluarga pergi Melaka mase 1997.
so, mase tu mr right umur 6 tahun > tadika + hingusan. haha
cer korang tengok gambaq-gambaq nii. 
mr right pon ta sanggup nak tengok. kelakar gile fesyen mase tuh. seluar kuning, baju belang-belang=="
mak mr right cakap seluar sume baju-baju dulu beli kat Kiki Lala-_________-"
gambaq-gambaq ni mr right dapat dari rumah kawan rapat parents mr right. tapi mase ni ayah mr right ta ekot sebab kerja.
kitorang pergi rumah diorang kat Merlimau , Melaka. memang sangat rapat laa.
lame gila la tak pergii. ta sangka diorang maseh simpan gambaq-gambaq ni mase 14 tahun yang lalu.
gile memori lah ! kalo diorang ta simpan, memang mr right tade la koleksi gambaq-gambaq mase kecik. heh.
cer cari mane mr right ! hahahaha






sudah-sudah ! malu eden . letak tige gambaq sudahhh. kahkah
segan gila laaa.. mase mr right n kakak tengok gambaq-gambaq ni, memang ketawa sakan laa.
cam ta percaya je secomot ini. dan fesyen dulu-dulu camni. ahahha

and ni gambar-gambar selepas 14 tahun. 
gambaq-gambaq mase da nak balik poonn. hee
sume anak-anak kawan ayah mr right tu sumenye da kawen. da ade anak ponn.
comel anak die. bape bulan tahh. heh







engatkan nak balik Perak terus tapi tetibe pergi ke A'Famosa plak. 
naseb baek la ade GPS , kalo tak memang ta sampai la sampai ke sudah. heh
so, mase ni mr right lepaskan gian untuk menangkap gambar ; Photosho0t ~
walopon tade DSLR. hee





ni pulak koleksi Photosho0t mr right yang 'serius' =="
err, serius kerrr....
bantai jak ! hahahahha. kalo sesape nak bagi pelempang ke, nak muntah ke, silakan laah. sebab mr right sendiri pon nak muntah tengok gambaq-gambaq niii. 
bajet model retissss-___________________-"












*ade orang cakap mr right semakin berisi*

okey ker? kalo okey, ade job untuk mr right tak?? hahhaa
lepas je bergaya sakan kat Bandar Hilir tu, kitorang terus otw balik Perak..
tapi engat balik terus, rupe-rupenye tukang driver stop kat Nilai 3 . cari barang hantaran untuk Lisa Surihani =P
ta dapat nak tangkap gambaq pon sebab bz shopping.
besaqq gila lah ! ta larat nak jalan.

sampai tu jela cerita trip mr right ke Melaka.
best dapat pergi Melaka. banyak sangat perubahan dari dulu.
chaiy0k2 Melaka !!

ok lah, bye !!
*jaga diri, hiasi peribadi(:

ftnote : kadang-kadang sesuatu yang tidak dirancang tu yang akan terjadi annn.