ahli sarcasm

Monday, April 16, 2012

KOMITMEN #1

Assalamualaikum readers baru, readers lama, stalker, secret admirer dan semualah! Hye! Dah lama sebenar nye jugak aku tak berceloteh dekat dalam blog aku. Mungkin ada yang rindu, mungkin ada yang tertunggu. Repeat, aku cakap MUNGKIN. entah-entah, tade sesape pun yang tunggu entry aku. Blogger suam-suam kuku memang la cenggini.Cepat mengaku siapa rindu entry merapu aku? HAHA



First of all, aku sangat-sangat nak mintak maaf dekat followers sebab diorang follow aku sebab nak ikuti entry aku. Tapi ape yang aku bagi? Ouch! Serius, aku sangat-sangat mintak maaf. Bukan sengaja aku tak nak update entry. Kekadang ada je aku tekan butang 'New Post', tapi bila dah bukak, blank. blurr. Semakin tua, semakin kurang pulak sumber inspirasi. Mungkin kah aku sekarang sudah tak ada 'Sumber Inspirasi' tuh? tett!



Kalau sebut pasal komitmen, dulu aku sangat aktif blogging. Kadang-kadang 1 entry akan siap untuk 1 minggu. Dan kalau terlebih eksaited, 2 entry dalam sehari. Sekarang? 1 entry sebulan pun tak tentu =P Harap semua boleh la paham ye sebab sekarang aku sangat sibuk dengan study. Pejam celik, pejam celik... Dah nak final. Apakah? -_______-"  Masa sangat pantas berlalu. Sekarang pun aku curi-curi masa untuk update entry yang tak seberapa ni. Page aku? Hmm, entah ade ke edak yang sudi menjenguknyee.. Sekarang sesuke hati je Market Zuckerberg tu tukar page aku jadi timeline. Dah la aku ni buta IT. So aku bantai je letak header blog sebagai cover page. hahah. Ada lagi yang tak tahu link page fb aku? Sila lihat di sidebar kanan :)



Dalam masa aku tak ada idea untuk update entry, Alhamdulillah masih ada yang sudi follow blog aku yang tak seberapa ni. Alhamdulillah jugak dan terima kasih bebanyak kepada semua yang masih bertahan dan bersabar follow aku. Ceh, ayat aku macam ucapan untuk ABPBH hari tuh. Puihh!



Anyway, I have something for you guys. This is my own quote oke. Kepada sesiapa yang mahu copy mahupun ingin share sebagai status facebook, sila maklumkan terlebih dahulu. haha. Poyo.



 
"KALAU KITA PERCAYA PADA KEAJAIBAN DAN KEKUASAAN DARIPADA-NYA, INSYAALLAH KEAJABAIAN ITU AKAN BERLAKU DAN DI SITULAH TITIK TOLAK BAGI KITA UNTUK TERUS TUNDUK ATAS KEKUASAANNYA"




Assalamualaikum:)



notahatikumilikmu.ewahh! : Terfaktab ada buat satu contest tulis entry untuk cari penulis baru dan aku rasa aku sangat tak layak untuk masuk contest ituwww~ bye!

2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Pateh Adnan said...

uwehhh, sila lah hantar salah satu entry hg. mane tau rezeki ke wehh. haaaa, btw entry ni mmg ABPBH sangattt. haha

KyLe Al-Yamani said...

mata saya ni mmg color greenish grey .ori k.x de pakai pape huhu